Ik ben een vrouw die heel erg veel plezier maakt in haar leven. Op alle gebieden ga ik dan ook helemaal los. Ik geniet van alles omdat ik ook alleen ben en ik er gewoon het beste van wil maken. Als ik straks 80 ben, dan wil ik terug kunnen kijken op dingen die ik heb gedaan en er dan ook redelijk trots op kunnen zijn of in ieder geval blij zijn dat ik het heb gedaan. Zo doe ik dat dus ook op seksueel gebied.

En nu weet ik wel dat oude vrouwen vandaag de dag ook genoeg sex kunnen krijgen, maar ik heb er nu zin in om van alles te genieten. Zo heb ik een groepje van vier hete mannen leren kennen tijdens een cursus online marketing en het klikte heel erg goed tussen ons. We werden vrienden en op een gegeven moment waren we aan het stappen, toen de mannen mij iets vroegen wat ik misschien niet had aan zien komen, maar waar ik wel heel veel zin in had. Ze wisten eerst niet goed hoe te beginnen en ze zeiden dat ze mij heel erg aardig vonden en ook graag met mij omgingen. Maar er was een probleem.

Ze vertelden mij dat ze eigenlijk allemaal wel met mij naar bed wilden en dat ze het liefst met zijn vieren tegelijkertijd met mij konden vrijen. Mijn mond viel open en ik keek de jongens eens goed aan. Het was een wens van mij om ooit eens door vier kerels tegelijk geneukt te worden. Een gangbang was echt iets waar ik al heel wat jaren van droomde. Maar in hoeverre ze serieus waren, dat wist ik niet dus ik vroeg hen om daar geen grapjes over te maken, want ik wilde niet voor joker staan.

Ze bleken heel erg serieus zelfs en ze vonden het heel moeilijk om voor te stellen, vooral omdat ze onze vriendschap niet wilden kapot zien gaan. Ik was heel blij met hun voorstel en voelde mij vereerd. Dat liet ik ze ook heel duidelijk weten. Ik dacht er even over na, althans ik deed alsof. Want ik wist allang dat ik het met hen wilde doen. Die nacht nog. Dus uiteindelijk zei ik ja, maar dan moest het wel die avond gebeuren, anders had ik er geen zin meer in en zou ik mij misschien kunnen bedenken en dat zou zonde zijn. Daar trapten ze volledig in en we gingen na nog een paar drankjes naar het huis waar de mannen samen woonden.

Ik weet precies hoe het klinkt, de heren zijn echter geen biseksuelen, maar heel duidelijk hetero. De mannen zouden op een slaapkamer op mij wachten, zo had ik met hen afgesproken. Ze moesten helemaal naakt zijn en klaar om met mij te kunnen spelen. En dat waren ze. Ik was ook naakt, kwam de kamer op en zag daar vier mannen zitten die hun pikken aan het hard maken waren en die heel blij waren mij te zien. Ik ging op het bed liggen en liet mijzelf eens lekker verwennen door vier paar handen die alles aan het masseren, kneden en betasten waren. Ondertussen lieten een aantal handen mij los, omdat ze hun pikken vast wilden grijpen om ze aan mij aan te bieden.

Ik ging een beetje omhoog zitten en nam de uiteindelijk vier pikken stuk voor stuk in mijn mond, tot ik op een gegeven moment zelfs aan twee palen tegelijkertijd aan het zuigen was. Ze wreven langs elkaar heen in mijn mond en dat wilde ik straks in mijn kont en kut voelen als het even kon. Een van de mannen ging zitten en ik ging wijdbeens en met mijn rug naar hem toe op zijn paal zitten. Eerst met mijn kutje. Dat voelde heel erg lekker aan. Ik bereed die pik terwijl ik een leuter in mijn mond kreeg en een andere man met mijn anus speelde.

Hij maakte hem alvast warm voor zijn maat, want die tilde mij op en zette toen mijn anus op zijn dikke eikel, waar ik gillend van genot overheen zakte. Mijn benen waren ver uit elkaar en ik voelde hoe hij mij vol aan het proppen was. Een van de andere mannen duwde zijn lul nu in mijn kutje en mijn andere wens ging in vervulling. Dubbele penetratie. Ik vond het echt helemaal het einde en wilde niets liever dan nu keihard geneukt worden. Ik voelde hoe ze mij flink aan het oprekken waren, de leuters schuurden langs elkaar heen en ik kwam heerlijk klaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *