Ouwehoeren en elkaar een beetje uitlokken over de app, we waren echt wel aan elkaar gewaagd. Toch hield ik hem een beetje aan het lijntje want helemaal zeker van hem was ik nog niet. Na een poosje appten we niet meer met elkaar, meneer was duidelijk geïrriteerd omdat het steeds maar niet tot een afspraakje kwam.

Na een paar maanden zag ik dat hij weer op mijn profiel had gekeken. Ik zond hem een berichtje met “Goh, kon je me toch nog niet vergeten?” waarop hij zei “Dat ging per ongeluk”. Ik antwoordde “Jaja” en heb daarna niet meer gereageerd. Stiekem hoopte ik dat hij weer wat van zich liet horen, ik merkte al snel onze ietwat pikante en ondeugende tolk te missen. Ergens wond het me enorm op met een wildvreemde man over geile dingen te praten.

Precies twee weken later zag ik dat hij weer op mijn profiel had gekeken. Ik reageerde met “Dat ging zeker weer per ongeluk!!!” waarop hij antwoordde “Nee ik wilde je mooie koppie nog eens zien. Het liefst in het echt maar goed, mevrouw durft niet wat af te spreken”. Na de hele middag te hebben geappt met elkaar besloten we ‘s avonds bij hem thuis af te spreken. “Koffie drinken kan toch geen kwaad?” hoorde ik hem nog zeggen. Omdat hij nog werk af moest maken en ik ook de nodige dingen te doen had, spraken we laat in de avond af.

Rond 22.30 uur stond ik dan op zijn stoep. Pfff wat was ik zenuwachtig, ik hoorde het aan mijn stem hoe ik bibberde. Hij kuste me op mijn wang en zei met een gemene lach ”Hè hè daar is ze dan”. Onder het genot van een wijntje babbelden we over van alles en nog wat. Hij zag er goed uit en had een prachtig lichaam. Ik voelde meteen een klik maar wist niet zeker of dit wel wederzijds was. Op een gegeven moment vroeg hij of hij bij mij op de bank mocht zitten waarop ik nuchter antwoordde “Het is toch je eigen bank!”

Lachend schonk hij nog wat drinken in en ging naast me op de bank zitten. Hij draaide zich om en begon me hartstochtelijk te zoenen. Met zijn zwoele tong kuste hij me in mijn hals, mijn nek, en knabbelde plagend aan mijn oren, zo heerlijk intens dat ik een beetje vocht uit mijn kut voelde vloeien. Ik was kletsnat geworden en gaf me gewillig over aan hem. Zijn grote handen verdwenen onder mijn shirt en kneedden mijn borsten stevig. Mijn tepels waren opgezwollen en hard, ik wist het zeker, ik wilde meer.

Langzaam tastte ik zijn lichaam af en stuitte op een gigantische erectie. Zijn enorme penis was keihard en zijn ballen vulden mijn hele hand. Zachtjes begon ik met zijn ballen te spelen. Hij genoot zichtbaar en kreunde van genot. Sensueel fluisterde hij in mijn oor of ik met hem mee ging naar zijn slaapkamer. Hij pakte mijn hand en trok mij met zich mee. Haastig ontdeed hij ons van de restjes kleding die we nog aan hadden. Ik ging op bed zitten en pakte zijn dikke stijve pik en begon hem te pijpen, zo ver als ik kon slokte ik hem op.

Opgewonden duwde hij mijn benen uit elkaar en stak zijn vingers in mijn natte kut. Wisselend van tempo vingerde hij me bijna tot mijn hoogtepunt. Ik wilde nog niet klaar komen dus drukte ik zijn hand nog net op tijd weg. Om even op andere gedachten te komen vroeg ik of hij ook in bed kwam liggen. Hij rolde mij op mijn buik en kroop op me. In één beweging zat hij met zijn dikke stijve pik in me. Hij neukte me gepassioneerd en heel diep. Ik vergat af en toe gewoon adem te halen zo was ik aan het genieten, maar helaas kwam hij na een paar stoten al klaar. Hij gleed van me af en bood zijn excuus aan. “Sorry, je maakt me ook helemaal gek, je bent zo geil”. We streelden elkaar nog even en zijn toen in slaap gevallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *