De heerlijke belevenis die we afgelopen zomer meemaakte heeft een flinke verandering teweeg gebracht tussen mijn zus en mij. Maar laat ik bij het begin beginnen en een uitleg geven over het ontstaan ervan en hoe we tot het gebeurde kwamen. Mijn naam is Karolien ben een 39 jarige vrouw en getrouwd al heel wat jaartjes met Wout, we wonen in west Brabant, best goed zie ik eruit daar doe ik ook mijn best voor, nog best wel slank, zwart haar tot op mijn schouders heb ik blauwe ogen en ongeveer 180 cm. Mijn man en ik hebben een prima sexleven, heel graag mag ik daarbij lekkere spannende en geile lingerie dragen, ook hebben we een aantal lekkere speeltjes. Dus op de slaapkamer en ook op andere plaatsen in huis kan het er best wel heftig en heerlijk langs gaan. Door de jaren heen heeft mijn man Wout de hobby om regelmatig heerlijke fotoseries van mij en van ons samen te maken. Dat zijn dan ook vaak behoorlijk geile en weinig tot niets verhullende foto’s als we met de camera bezig zijn is dat dan meestal dat ik wat geile lingerie aan heb, in diverse poses ga ik op de foto, zowel zonder als met gebruik van speeltjes, ook van hem maak ik foto’s. dan ook tijdens en na de sex partij schieten we plaatjes, aan het einde bijvoorbeeld van mijn volgespoten kut waar het sperma uit druipt.

Als we met de camera beginnen staat dat altijd garant voor weer een super heerlijke en geweldig geile avond of nacht. Beide kunnen we daar echt wel van genieten, dus zodoende is er een behoorlijke voorraad spannende foto’s ontstaan. Die heb ik ergens opgeslagen op de PC en af en toe bekijk ik of Wout die een keer, je weet wel hoe dat gaat, het maken van de foto’s is erg leuk en geil erna doe je er niet veel meer mee. Mijn ook getrouwde zus Jolanda van 36 woont in de buurt van Arnhem, van jongs af aan zijn we al dikke maatjes maar door onze woon afstand zien we elkaar een stuk minder natuurlijk, via social media hebben we wel de meeste dagen contact en elke paar maanden ga ik een paar dagen naar haar of komt zij een paar dagen naar hier.

Meestal blijven onze mannen dan thuis dat is helemaal niet erg dan kunnen wij eindeloos kletsen en doen gezellig even de stad in en al dat soort dingen gewoon zeg maar even weer lekker bij kletsen zeg maar. Na onze zomervakanties kwam Jolanda weer deze kant op ze zou woensdagavond hier zijn en dan zondag weer naar huis gaan, echt waar ik verheugde mij er op om ze weer te zien en te spreken Wout reageerde als volgt : “dan zal ik die dagen wel weer weinig aandacht krijgen”, was meer om een beetje te pesten want hij mag Jolanda ook best wel. Heerlijk dat ze er weer was, uitgebreid kletsen over onze vakanties natuurlijk, Wout en ik waren in Spanje geweest vertellen erover natuurlijk, al redelijk op tijd geeft Wout aan dat hij naar bed gaat omdat hij weer vroeg op moet staan. Voor ons beide trek ik een flesje wijn open en Jolanda wil wat vakantie foto’s zien natuurlijk dus ik start de PC op en haal “vakantie Spanje 2016” tevoorschijn.’

Foto voor foto verschijnt op het beeldscherm, op de foto’s dat we aan het strand zijn lig ik topless en sta dus ook zo op de foto, Jolanda zegt : “dat lijkt me best wel fijn maar mijn vent heeft dat liever niet” lachend antwoord ik daar val je op met een bovenstukje aan” en we gaan weer verder dan schrik ik mij rot de foto die dan te zien is trek ik mijn bikinislip op zij en zie je duidelijk mijn blote en kale kut. Met haar hand voor haar mond zegt Jolanda : “tering dat is wel gewaagd” ik kijk ook even naar de foto en vind hem best wel mooi. Jolanda kijkt me aan en vraagt : “doe je dat wel meer ?” mijn schouders haal ik op en zeg : “dat was even spannend doen op het strand, maar thuis maken we die wel vaker”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.